Uzman isim 'altın' uyarısı yaptı: Sadece 24 saat kaldı!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni hafta için altın fiyatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, ons altının 2 bin 470 dolar seviyelerine düştüğünü belirterek, bu seviyenin yatırımcılar tarafından dikkatle izlenmesi gerektiğini vurguladı.

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni hafta için altın fiyatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, ons altının 2 bin 470 dolar seviyelerine düştüğünü belirterek, bu seviyenin yatırımcılar tarafından dikkatle izlenmesi gerektiğini vurgulamış bulundu.

TV 100’de yaptığı açıklamalarda yatırım tavsiyesi vermediğini vurgulayan İslam Memiş, ons altında ani bir yükseliş trendinin başlayabileceğini ifade etti. 

Para piyasaları uzmanı Memiş, yeni haftanın başlamasıyla birlikte altın piyasasına dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Özellikle ons altının 2.470 dolar seviyelerine düşmesinin yatırımcılar için dikkat çekici bir alım fırsatı sunduğunu belirtti. Bu düşüşün ardından, Ekim ayının sonları ve Kasım ayının başlarında ons altının 2.600 dolara kadar yükselebileceği tahmininde bulundu. Memiş, bu dönemde yatırımcıların dikkatli olmalarını ve piyasa hareketlerini yakından izlemelerini önerdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.