Üzücü haber Show TV'den geldi! Bahar'ın final yapacağı tarih açıklandı!

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı “Bahar” dizisinin sezon finali ne zaman? Dizinin sezon finaliyle ilgili bilgiler belli oldu. Yeni bölümler ise Eylül ayında izleyicilerle buluşacak...

Bahar dizisi, Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi başarılı isimlerin yer aldığı kadrosuyla sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 11 Haziran'da sezon finali yapması beklenen diziye 2. sezon onayı çıktı. Yeni bölümler ise Eylül ayında izleyicilerle buluşacak.

Ayrıca Bahar dizisine Sahra Şaş konuk olacak. Şaş, 13. bölümde Leyla karakterine hayat verecek ve dizide Bahar'ın (Demet Evgar) hastası olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'ın 12. bölümünde neler olacak?

Bahar, Timur'la yollarını ayırmaya kararlıdır ancak bu karar beklediği kadar kolay olmayacaktır. Nevra'nın başına gelen bir olay, Timur ve Bahar'ı yeniden bir araya getirir. Diğer yandan Umay ve Aziz Uras, düzenlerinin dağılmasıyla baş etmeye çalışırken, Aziz Uras Zeynep'le ilgili yanlış bir karar alır. Bu karar, Yavuzoğlu Ailesi'ni bir arada tutar. Timur, Selim'le başa çıkarken aynı zamanda Aziz Uras'ı korumak zorundadır. Bahar ise önemli bir kararın eşiğindedir.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.