Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçını Kazanarak Taraftarlarımıza Hediye Vereceğiz"

Çaykur Rizespor'un Çek futbolcusu Václav Jurečka, Samsunspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray karşısındaki 5-0'lık yenilgiyi telafi etmek istediklerini belirten Jurečka, "Evimizde taraftarlarımıza hediye olarak bu maçı kazanmak istiyoruz," dedi.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında 22 Eylül Pazar günü Samsunspor’u konuk edecek Çaykur Rizespor'un Çek futbolcusu Václav Jurečka, maçı kazanmak istediklerini belirtti.

Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Jurečka, transfer döneminin son gününe kadar Avrupa’dan birkaç kulüple görüştüğünü ve Çaykur Rizespor'a katıldığı için mutlu olduğunu ifade etti. "Hayatımda yeni bir sayfa açtım," dedi.

Galatasaray maçındaki performanslarını değerlendiren 30 yaşındaki oyuncu, "Galatasaray'a karşı oynamak zor. Daha iyisini yapabileceğimize inanıyorum. Daha sıkı çalışarak performansımızı geliştireceğimize inanıyorum," şeklinde konuştu.

Jurečka, hafta sonu Samsunspor ile oynayacakları maçın önemine vurgu yaparak, "Galatasaray'a karşı 5-0 kaybettik. Şimdi evimizde oynuyoruz ve taraftarlarımıza telafi olarak bir hediye vermek istiyoruz. Maç zorlu olacak, ama iyi savunma yaparak ve atakta fırsatlar oluşturarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Her derbi maç benim için özeldir ve Çekya’da da böyleydi. Bu derbide de gol atmak istiyorum. Lig hakkında daha fazla bilgi edinmem gerekiyor ve takım arkadaşlarımla uyumumuzu artırmalıyız. Sonrasında goller gelecektir," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.