Vali Bilmez, kısıtlamalara uyan Van halkına teşekkür etti

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, kısıtlamalarda alınan tedbirler ve yol kontrol noktalarında incelemelerde bulundu.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, kısıtlamalarda alınan tedbirler ve yol kontrol noktalarında incelemelerde bulundu. Görev yapan güvenlik güçlerine kolaylıklar dileyen Vali Bilmez, kısıtlamalara uyan vatandaşlara teşekkür etti.

Vali Bilmez, öğlen saatlerinde beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ile birlikte Gevaş ilçesi Balaban Jandarma Uygulama Noktasına geldi. Burada Gevaş Kaymakamı Hamit Genç tarafından karşılanan Vali Bilmez ve beraberindekiler, görevli personelle bir süre sohbet ederek uygulama noktasının işleyişi hakkında bilgiler aldı.

Buradaki ziyaretinin ardından Vali Bilmez ve beraberindekiler Edremit Polis Uygulama Noktası, Kurubaş Polis Uygulama Noktası, Erçek Jandarma Uygulama Noktası, Özalp Yolu Polis Uygulama Noktası ve Erciş Yolu Polis Uygulama Noktalarını da ziyaret ederek yapılan uygulamayı yerinde denetledi. Görev başında bulunan jandarma ve emniyet personelinin titizlikle çalıştığını ifade eden Vali Bilmez, "Bunu yanında asıl güzel olan vatandaşların kısıtlamalara ciddi oranda uyması. Van genelinde vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamalarına ve yasaklara uyduğunu gördük. Bu bizi sevindirdi. Bundan dolayı Van halkına teşekkür ediyorum. Pandemi ile ilgili tedbirlere devam edeceğiz. İnşallah hep birlikte bu salgından kurtulacağız. Sağlık çalışanlarımızın yükünü azaltmalıyız. Bunun için fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza da Van halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Afyonkarahisar'da göçmenlerin nikah ücreti 25 kat artırılarak 10 bin TL’ye yükseltildi
Artık halkın çıkarları için hizmet edeceğiz
Öğrencilerin İsteği, Mansur Başkan'ın Hizmeti! Yeni Bir Hizmetle Öğrencilerin Hizmetinde!
Ankaralıları yaya bırakacak o dev zam!: Şoförlerin istediği ücret şok etti!
Amcasının Heimlich manevrası 3 yaşındaki yeğenini ölümden kurtardı: O anlar güvenlik kamerasında!