Vali, cemaatin 'takke giyme' törenine katıldı

İsmailağa Cemaati liderlerinden Ali Ulvi Uzunlar'ın kurduğu İlkseç Vakfı'nın etkinliğinde hafızlık eğitimini tamamlayanlara 'takke' giydirildi. Törene Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı da katıldı.?Birgün'den Mustafa Mert Bildircin'in...

İsmailağa Cemaati liderlerinden Ali Ulvi Uzunlar'ın kurduğu İlkseç Vakfı'nın etkinliğinde hafızlık eğitimini tamamlayanlara 'takke' giydirildi. Törene Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı da katıldı.

?Birgün'den Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre, İsmailağa Cemaati'nin düzenlediği etkinlik, İstanbul Bayrampaşa'daki Kocatepe Camii Kuran Kursu'nda gerçekleşti. Etkinlik "Hafızlık şerefi ile müşerref olan yavrularımız, düzenlenen programda hafızlıklarının bittiğini sembolize eden takkelerine kavuştular" sözleriyle duyuruldu. Etkinliğe Vali Yazıcı da katıldı.

?REFERANDUMDA 'EVET' İÇİN ÇALIŞMIŞTI
FETÖ soruşturması kapsamında Yozgat'taki görevinden merkeze alınan Vali Yazıcı, daha önce de Türkiye Gençlik Vakfı'nın Bozok Üniversitesi'nde gerçekleştirdiği, 16 nisan anayasa değişikliği referandumuyla ilgili konferansa katılmıştı. Yazıcı, 'Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi' başlıklı etkinlikte 'Evet' propagandası yapan AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu'ya da plaket vermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

DEM Parti'den '27 belediye kayyım atanacak' diye Nedim Şener'e yanıt geldi
Hülya Avşar'dan sonra ayrıldı! İrem Derici, Gökhan Fırat’ı her yerden sildi!
Antalya’daki teleferik kazasının iddianamesi tamamlandı: 27'şer yıla kadar hapis!
Zeynep Bastık'ın Gecelikle Görüntü Çekti! "Gecelikle beste mi yapıyorsun?
7 yıl sonra bir ilk yaşandı: Kuveyt Emiri Es Sabah Ankara'da