Vali Gül'den acil uyarı: İstanbul kuzeyden gelen tehlikeyle sarsılacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Marmara Bölgesi'nde yarın sabah saatlerinden itibaren şiddetli fırtına bekleniyor. İstanbul Valisi Davut Gül yaptığı duyuruda, olası risklere karşı vatandaşları dikkatli olmaya ve gerekli tedbirleri almaya çağırdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yarın sabah saatlerinden itibaren şiddetli fırtına uyarısında bulundu. İstanbul Valisi Davut Gül, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından önemli bir duyuru yaptı.

VALİ GÜL: YARIN SABAH SAATLERİNE DİKKAT!

Vali Gül, yaptığı paylaşımda, meteorolojik değerlendirmelere göre İstanbul'da yarın sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzey doğu yönlerden güçlü ve yer yer fırtına beklendiğini belirtti. Rüzgarın hızının 50-80 kilometre/saat arasında olması beklenirken, bu durumun ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara neden olabileceği vurgulandı.

DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNMASI İÇİN METEOROLOJİK UYARI YAPILDI

Vali Gül, fırtına sebebiyle oluşabilecek aksamalara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Yarın sabah saatlerinde başlaması beklenen şiddetli rüzgar nedeniyle ulaşımda sıkıntılar yaşanabileceği, ağaç ve direk devrilme riskinin bulunduğu vurgulanarak, gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtildi.

Marmara Bölgesi genelinde etkili olması beklenen fırtına, vatandaşların güvenliği açısından önemli bir risk oluşturuyor. Meteorolojik uyarılara dikkat edilmesi ve gerektiğinde acil durum önlemlerinin alınması bu zorlu hava koşullarıyla baş etmede hayati önem taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Özel 'yeni anayasa' ile ilgili konuştu: "Çok uzağız"
Ankara'da trafiğe çıkacak olanlar için uyarı: Belirli yollar kapanacak
Selin Şekerci'den Kötü Haber Geldi!
Ex'ten Yine Olmadı! Jennifer Lopez ve Ben Affleck Boşanıyor!
Sosyal medyanın yeni fenomeni güvenlik çıktı! Hırsıza cilve yapan güvenlik viral oldu!