Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 2021’de çıkmayacak

Yayıncı Paradox Interactive’in Twitter’da paylaştığı bir açıklamada, geliştirici Hardsuit Labs ile yolları ayırdığını ve sonuç olarak oyunu süresiz olarak ertelediğini söyledi.

İsveçli video oyun şirketi Paradox, hayranları üzecek ikinci bir haberle geldi. Bir süredir merakla beklenen Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 tekrar ertelendi. Üstelik bu sefer süresiz olarak. Şu anda paylaşacak bir yayın tarihi olmadığı için oyun için ön sipariş alınması durduruldu. Süresiz olarak gelen erteleme için ise şirket tarafından açıklama geldi. Buna göre şirket, “Bu oyun bizim için çok önemli ve en başından beri iddialı bir proje oldu” açıklamasında bulundu. “Hedeflerimize ulaşmak için, bir değişikliğin gerekli olduğu ve sonuç olarak daha fazla geliştirme süresinin gerekli olduğu sonucuna vardık.”

2020’nin dördüncü çeyreğine ilişkin kazanç raporunda değerlendirmelerde bulunan Paradox CEO’su Ebba Ljungerud, devam eden koronavirüs salgınının 2021 içinde planlanan bazı oyunların ertelemesine neden olduğunu açıkladı. Bu Bloodlines 2’nin ikinci büyük gecikmesi. Oyunun gelişi geçtiğimiz yaz da 2020‘den 2021‘e ertelenmişti. Oyunun yaratıcı yönetmeni ve baş yazarının kovulduğu ortaya çıktıktan sonra ertelenme tarihleri duyurulmuştu.

Troika Games’ten 2004 kült klasiğinin devamı olacak olan oyunun, başlangıçta 2020‘nin başında çıkması gerekiyordu. Oyunun nihayetinde ne zaman geleceği ise merak konusu. Konuyla ilgili önümüzdeki aylarda yeni bilgiler aktarılacaktır.

Exxen dizisi tosuncuk detayları ortaya çıkmaya başladı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!