Van Bronckhorst: "10 kişi kalan rakibimize karşı galip gelememek üzücü"

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası galip gelememenin üzücü olduğunu ifade etti. Van Bronckhorst, kırmızı kart sonrası oyunu değerlendiremediklerini ve Eyüpspor maçına daha iyi hazırlanacaklarını belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, deplasmandan alınan bir puanın önemli olduğunu belirtirken, galibiyeti kaçırmanın üzücü olduğunu söyledi. Van Bronckhorst, "Zor bir deplasmandan bir puan aldık. 10 kişi kalan rakibimize karşı galip gelememek üzücü. Bu maçtan ders çıkaracağız ve Eyüpspor karşılaşmasına odaklanacağız" dedi.

Maçın ilk 15 dakikasında beklediği gibi tempolu bir oyun olduğunu ifade eden Van Bronckhorst, kırmızı kart anının rakip Trabzonspor için belirleyici olduğunu dile getirdi. Beşiktaş’ın bu avantajı yeterince iyi değerlendiremediğini belirten teknik adam, "Rakibin 10 kişi kalmasının ardından, oyunumuzda yeterli pas hızını yakalayamadık ve basit bir gol yedik" şeklinde konuştu. İlk yarının sonlarına doğru taktiksel değişiklik yaptıklarını ve dengeyi sağladıklarını söyleyen Van Bronckhorst, birkaç fırsat bulduklarını ancak Trabzonspor kalecisinin başarılı performansına dikkat çekti.

İkinci yarıda daha iyi oynamalarına rağmen, aradıkları ikinci golü bulamadıklarını belirten Van Bronckhorst, bu maçtan çıkaracakları derslerle önümüzdeki hafta oynayacakları Eyüpspor maçına hazırlanacaklarını ifade etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.