Van'daki Skandaldan Şok İfade: Kadın Astsubay İmamın Cinsel Saldırısına Dair Ayrıntıları Açıkladı!

Türkiye'yi Sarsan Olayda Kadın Astsubay, İmam İkram S.'nin Alkollü Bir Şekilde Kendisine Cinsel Saldırıda Bulunduğunu ve 2'si Askeri Personel 3 Arkadaşının Yardımıyla Kurtarıldığını İddia Etti. İşte Detaylar...

Van’da yaşanan astsubay ve imam arasındaki 'cinsel ilişki' skandalına dair yeni bilgiler ortaya çıktı. İmam İkram S.’nin 'para karşılığı cinsel ilişki' iddialarına karşılık, kadın astsubay Gül K.’nın ifadesi gün yüzüne çıktı.

Kadın Astsubay'ın İfadesi

Astsubay Gül K., sosyal medyada paylaşılan ifadesinde cinsel saldırıya uğradığını belirtti. İddiaları reddeden Gül K., imam İkram S. ile sosyal medya üzerinden iki yıldır iletişimde olduğunu, bu süre zarfında Van ve Tatvan’da toplam iki kez buluştuklarını açıkladı.

Alkollü İmamın Saldırısı

Gül K., Edremit’teki son görüşmelerinde imamın alkol aldığını ve kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu, bu sırada ikisi askeri personel olan üç arkadaşının yardımıyla kurtarıldığını belirtti. Arkadaşlarına canlı konum bilgisini kendi isteğiyle gönderdiğini ifade etti.

Şok Edici Detaylar

İmam İkram bana saldırırken, 'benim en büyük hayalim bir askerin başına silah ve Türk bayrağını koyup s.... dedi. Benim çeşitli yerlerimde bu şahsın darp izleri vardır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.