Vanessa Redgrave’den, Kevin Spacey’e Sessiz Protesto: Kadrodan ayrıldı

İngiliz oyuncu Vanessa Redgrave, eşi Franco Nero’nun yönettiği filmde rol alacaktı. Ancak hakkında cinsel taciz iddiaları bulunan Kevin Spacey ile oynamamak için projeden son anda vazgeçti.

Kevin Spacey (61) Hakkında yaşı küçük erkeklere cinsel tacizde bulunduğu iddiaları olan ABD’li aktör üç yıl aradan sonra İtalyan yönetmen Franco Nero’nun (79) yöneteceği Tanrıyı Çizen Adam adlı filmle setlere dönüyor. Ünlü İngiliz oyuncu Vanessa Redgrave’in (84) de eşinin filminde rol alması bekleniyordu. Ancak Vanessa Redgrave son anda filmde rol almaktan vazgeçti.

Bu durum, çok ödüllü İngiliz aktrisin taciz iddiaları nedeniyle Spacey’i sessizce protesto ettiği şeklinde yorumlandı.

Filmin yapımcısı Louis Nero daha önce corona virüs kısıtlamaları izin verirse Vanessa Redgrave’in İngiltere’den İtalya’ya gelerek filmde bir piyano öğretmenini canlandıracağını açıklamıştı.

Ancak Vanessa Redgrave’in ajansından yapılan açıklamada, corona virüs kısıtlamalarından hiç bahsedilmemesi, Redgrave’in Kevin Spacey ile aynı filmde rol almak istemediği şeklinde değerlendirildi.

Öte yandan Kevin Spacey’in Tanrıyı Çizen Adam adlı filmde, haksız yere suçlanan bir pedofili soruşturan bir dedektifi canlandıracağı belirtiliyor. Spacey, kendisinden yaşça küçük erkeklere cinsel taciz iddialarıyla kariyerinin çöküşünün ardından üç yıl boyunca herhangi bir film ya da dizide oynamamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Moda devi iflas etti 1500 kişi işinden olacak!
Kanada istihbaratından TikTok uyarısı geldi!
Gazze'de İsrail'in Sınır Kapılarını Kapatmasıyla İnsani Kriz Derinleşiyor
Azerbaycan ve İran Liderleri Sınır Projelerinin Açılışını Gerçekleştirdi
Trump, Biden'a Uyuşturucu Testi Talep Ediyor: Canlı Yayın Tartışması Öncesi Gerilim Yükseliyor