Vatandaş evine ekmek götüremiyor! AK Partili isimler Kayseri'de mangal keyfi yaptı

Türkiye'de tasarruf tedbirleri alınırken, yoksul vatandaşlar gıda ürünlerinden mahrum kalırken, AKP'li vekiller Kayseri'de sucuk partisi düzenledi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da katıldığı etkinlik, önceki mangal ziyafetleriyle birlikte tepki topladı.

Türkiye'de tasarruf tedbirleri kapsamında taşımalı eğitim mesafesinin kısaltılması, okullardaki temizlik personeli sayısının azaltılması gibi önlemler alınırken, yoksul vatandaşların en temel gıda ürünleri masalarından eksilirken, AKP'li vekiller bir kez daha eğlence düzenledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni’nde, AKP’liler mangal partisi verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın katıldığı sucuk partisi gündem oldu.

Daha önce TBMM'de de benzer bir durum yaşanmıştı. Aralık 2023'te devam eden bütçe görüşmeleri sırasında AKP Diyarbakır Vekili Suna Kepoğlu Ataman, mangal ziyafeti düzenlemişti ve bu görüntüler büyük tepki çekmişti.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt, AKP'li vekillerin sucuk partisine sert bir dille tepki göstererek, "Bakın! Utanmaz dediğiniz adam! Kayseri’de millet sucuk yiyemiyor, sizler sucuk mangal yaparak tıka basa yiyorsunuz. Yiyin efendiler, yiyin. Tıksırıncaya kadar yiyin!" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.