Vatandaşa Yedirecekleri İddia Edilen At Eti ve Sakatat Kamyonetten Çıktı: Sultangazi'de Operasyon

Sultangazi'de yapılan ihbar sonucu gerçekleştirilen baskında at kesimi yapan şahıslara ait izlere ulaşıldı. 3 atın kurtarıldığı operasyonda, etlerin bulunduğu kamyonet incelenmek üzere yetkililere teslim edildi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sultangazi Belediyesi zabıta ekipleri, bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçerek Habibler Mahallesi'nde at kesimi yapıldığı iddiasıyla bir operasyon düzenledi. Yapılan baskında, kesim için bekletilen 3 at ve etlerin bulunduğu bir kamyonet ele geçirildi. Şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bir vatandaş, Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Habibler Mahallesi'nde at kesimi yapıldığına dair bir ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sultangazi Belediyesi zabıta ekipleri, ihbarın verildiği adrese bir baskın düzenledi.

Baskında, kesim için bekletilen 3 at ile çevredeki bir kamyonet içinde at eti ve sakatatları bulundu. Araştırmalar sonucunda, kesimi gerçekleştiren kişilere ait olduğu düşünülen iki gecekonduya da baskın yapıldı. Ancak, şüphelilerin baskından önce evlerini terk ettikleri belirlendi.

YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR


Yapılan operasyonun ardından, ahırda bulunan 3 at Sultangazi Belediyesi'ne ait binicilik tesislerine götürülerek burada muhafaza altına alındı. Kamyonette bulunan etler ise incelenmek üzere Sultangazi Belediyesi Veterinerlik İşleri Şefliği'ne götürüldü. Kesimi gerçekleştiren kişilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmaları için çalışmalar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye kırmızı ve beyaz et tüketiminde Avrupa sonuncusu oldu
Emeklilere müjde var: İndirimin başladığını yetkililer duyurdu
Yargıtay’dan sınırlama geldi: Haftada 4 saat bunu yapmayan yandı!
Schengen vizesine başvuru açıklandı: 6 milyar TL ödeme yapılmış
Belediyeden yeni doğan bebeklere ilk altın! Başvurular bugün açıldı