Vatandaşların protesto ettiği AK Partili Mustafa Elitaş: Kardeş kavgası çıksın istiyorlar

Elitaş, Konut Yapı Kooperatifleri mağdurları tarafınca "Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz?" denilerek protesto edilmişti

AKP Kayseri İl Danışma Meclisi toplantısına katılan AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Konut Yapı Kooperatifleri Mağdurları tarafınca protesto edilmesi hakkında konuştu. Elitaş, "Ülkemizde 1000 senedir birlikte yaşadığımız kardeşlerimizle bizi birbirine düşürmek, mezhep çatışmalarını hareket ettirerek Türkiye’de bir kargaşa çıkarma hareketi içerisindeler" iddiasında bulunmuş oldu.

10 yılı aşkın süre önce üye oldukları kooperatife borçlarını ödeyip tapularını alan fakat "yasadaki boşluk" sebebiyle mağduriyet yaşayan ve yeni borçlarla karşılaşan yüzlerce kişi, Mustafa Elitaş'ı protesto etti. AKP Kayseri İl Danışma Meclisi’nin gerçekleştiği toplantı salonunun önünde toplanan yüzlerce kişi, Elitaş salona girerken "Bu kadar yurttaş mağdur oldu, duyun sesimizi, kaçmayın" şeklinde bağırdı. Bir yurttaş, Elitaş'a "Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz?" dedi.

Türkiye gazetesinden Emrah Özcan’a konuşan Elitaş, yaşananlar için şu değerlendirmede bulundu:

"Suriye ile yumuşama tartışmaları sonrasında çıkan olaylar, Kayseri’de başlayıp başka yerlerde çoğaltmaya çalıştıkları kardeş kavgası. Maalesef bunu da bazı siyasetçiler körüklüyor. Türkiye’de bir iç kargaşa oluşması, tıpkı gezi olayları, Maraş, Sivas olayları benzeri, insanların duygularıyla oynayarak, milli duygularını tahrik ederek şuursuz bir hareket ortaya çıkararak milleti birbirine kırdırmak istiyorlar."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.