Ve CHP'li gençler sokağa çıkıyor: Kimse cumhuriyeti kuran partinin gençliğinin sabrını test etmeye kalkma

ABC GAZETESİ - Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolları, kurşunla tehdit edilen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek olmak için yarın AKP İl Başkanlığı'na yürüyecek. 'Feriştahınız gelse bizi durduramaz'...

ABC GAZETESİ - Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolları, kurşunla tehdit edilen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek olmak için yarın AKP İl Başkanlığı'na yürüyecek. 

'Feriştahınız gelse bizi durduramaz' diyen CHP'li gençler, Saray Gladyosu tertibi olduğu aleni bir şekilde ortada olan provokasyonu, AKP İstanbul İl Başkanlığı'na siyah çelenk bırakarak protesto edecek. 

CHP'li gençler yarın saat 13.00'te Sütlüce'de Haliç Kongre Merkezi'nde buluşacak.

KİMSE CUMHURİYETİ KURAN PARTİNİN SABRINI TEST ETMEYE KALKMASIN

Yarın yapacakları eylemle ilgili ABC'ye konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, "Saldırganların AKP ile organik bağları olduğu ortada. Daha da önemlisi saldırı emniyetin bilgisi dahilinde olmuştur. Bu yüzden yarın AKP'den hesap soracağız. Kimse Cumhuriyeti kuran partinin genel başkanına saldırma cüretini gösteremez. Aynı zaman kimse cumhuriyeti kuran partinin gençliğinin sabrını test etmeye kalkmasın" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.