Ve reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti ekranlara veda ediyor! O tarihte yayından kaldırılacak

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, sezon finali için geri sayıma başladı. Dizinin heyecanla takip edilen seyircilerini üzen haber, final tarihinin netleşmesiyle geldi. İşte detaylar...

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Bu haber, dizinin heyecanla takip eden seyircilerini üzdü. Merakla beklenen sezon finali tarihi netleşirken, diziye duyulan ilgi daha da arttı.

SEYİRCİLER ARASINDA BÜYÜK MERAK UYANDIRDI

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali tarihi hakkında yapılan duyuru, seyirciler arasında büyük bir merak uyandırdı. Dizinin hayranları, final bölümünde neler olacağını merakla beklerken, sezon finalinin ne zaman yapılacağı konusunda net bir bilgiye sahip olmanın heyecanını yaşıyor.

DİZİDEKİ GELİŞMELER VE BEKLENTİLER

Seküler bir ailenin kızı Doğa'nın, muhafazakar ve varlıklı bir ailenin oğlu olan sevgilisi Fatih'ten hamile kalmasıyla başlayan dizide, gene bir bebek krizi yaşanıyor. Her iki aile, bir kez daha bebek yüzünden karşı karşıya geliyor. Dizideki şok eden olaylar, kürtaj mevzusunun duruma göre mi, yoksa tamamen yasak mı olup olmadığını tartışmaya açacak.

SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali, eğer yeni bir gelişme olmazsa 7 Haziran'da yapılacak. Bu tarih, seyirciler için hem bir veda hem de merakla beklenen finalin başlangıcı olacak. 14 Haziran'da başlayacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi tüm dizilerin sezon finallerini yapması planlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hande Erçel'den Pozlar! Müstakbel Eltisi Nazlı Sabancı'yla Tatile Çıkan Erçel İçleri Isıttı!
Orta Dünya'nın Yeni Yolculuğu: Yüzüklerin Efendisi'nde Gollum'un Sırları Ortaya Çıkıyor!
Bozbey, Çağlar ve Olay Medya Yöneticileriyle Buluştu: Toplumsal Birliktelik ve Eşit Hizmet Vurgusu
İnci Taneler'i Kadrosuna Bomba İki Transfer!
Ümit Özdağ Fatih Portakal'a ateş püskürdü: "Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım"