Ve transfer hayırlı olsun! Galatasaray aradığı sol beki sonunda buldu

Galatasaray, transfer döneminde hız kesmeden kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Aslan, İspanyol futbolu Angelino'nun ayrılışının ardından yeni sol bekini Almanya'da buldu. 25 yaşındaki oyuncu adım adım Galatasaray'a geliyor. İşte detaylar...

Galatasaray, transfer döneminde yaptığı önemli hamlelerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Serge Aurier ve Carlos Vinícius'un ardından savunma hattına bir takviye daha yapma kararı alan Aslanlar, Almanya'dan yeni bir isimle anlaşma sağladı.

ANGELİNO'NUN AYRILIŞI SONRASI SOL BEKE TAKVİYE GELİYOR

İspanyol sol bek Angelino'nun takımdan ayrılmasıyla birlikte Galatasaray, savunma hattını güçlendirmeyi hedefledi. Sarı-kırmızılı ekip, Alman ekibi Hannover'in sol beki Derrick Köhn ile görüşmelere başladı.

DERRİCK KÖHN KİMDİR?

25 yaşındaki Alman savunma oyuncusu Derrick Köhn, Hannover forması altında bu sezon 21 maçta görev aldı ve takımına 3 gol 6 asistlik önemli bir katkı sağladı. Genç yıldızın piyasa değerinin 3 milyon euro olduğu belirtilirken, Galatasaray'ın 25 yaşındaki futbolcu için 400 bin euro kiralama bedeli önerdiği ve ayrıca 2 milyon euroda satın alma opsiyonlu teklif sunduğu iddia edildi.

Sarı-kırmızılı ekip, genç yeteneği kadrosuna katmak için Hannover'e kiralama teklifi yaparken, Derrick Köhn'ün transferiyle ilgili detaylar netlik kazanmaya başladı. Bu sezon Almanya'da gösterdiği performansla dikkat çeken savunmacının, Galatasaray'a katkı sağlaması bekleniyor.

TOPLAMDA 15 GOL VE 35 ASİST!

Derrick Köhn, bugüne dek futbol kariyerinde 264 maçta görev aldı ve bu maçlarda 15 gol atıp 35 asist yaparak ofansif yönüyle de dikkat çekti. Galatasaray, Köhn'ün tecrübesini savunma hattına katma konusundaki kararlılığını sürdürüyor.

Galatasaray'ın Derrick Köhn transferi için Alman ekibine yaptığı tekliflerin son değerlendirmeleri beklenirken, taraftarlar heyecanla yeni transferin resmi açıklamasını bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!
NBA Yarı Finalinde Heyecan Dorukta: Pacers ve Nuggets Öne Geçti!
Beşiktaş, yarın oynanacak maç için 3 futbolcusunu kadroya dahil etmedi