Veda zamanı: Senden Önce dizisi final kararı aldı!

Kısa bir süre önce ekranlara gelen ve izleyicileri ekran başına kilitleyen Senden Önce dizisi için final kararı alındı. Salı akşamları yayımlanan dizi, final yaparak izleyicilerine veda edecek. Bu karar, dizi severler arasında büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yarattı.

Kanal D ekranlarında salı günü izleyici ile buluşan Senden Önce dizisinin ekran ömrü uzun olmadı. Kanal dizi için final kararı aldığını duyurdu. Başrolünü Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya‘nın paylaştığı dizinin 3. bölümde final yapmasına karar verildi.

Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen olayların ekrana taşındığı dizinin bu hafta 3. bölümü çekiliyordu. Son alınan reytingler de çok düşük çıkınca projenin daha fazla uzatılmamasına karar verildi.

SENDEN ÖNCE KONUSU
 

Hakan Dağıstan, ülkenin en önemli inşaat şirketlerinden birinin sahibidir. 6 ay önce evlendirilmiş olduğu karısı Merve’yle bir süredir problemler yaşamaktadır. İlk zamanlar tanıdığı, sevdiği kadın değildir artık Merve. Tam da bu süreçte tanışır Sahra’yla Hakan... Karısı ne denli uzak ve ilgisizse, Sahra o denli alakadar ve ısrarcıdır.Merve ve Hakan ikilisi hayatlarına Sahra girdikten sonra birbirlerine olan sevgileri, sırları ve sadakatiyle sınanacaktır. Ama aşkın sınavı ötekilerden farklıdır; bilen değil, yanan kazanır.Bilindik bir kıssa vardır; dostluk ve aşk yolda karşılaşır ve "senden kalanları temizlemek benim işim" der dostluk aşka. Fakat bu hikayede durum farklıdır. Merve, dostlukla kirlettiği geçmişini, aşkla temize çekmeye çalışacaktır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İçişleri Bakanı: 'Çember-18 Operasyonlarında 81 İlde 4,995 Firari Yakalandı'
Türkiye-Yunanistan İlişkilerinde Yeni Adım: Miçotakis'in Ankara Ziyareti
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den açıklama: "Pençe’de kilit bu yıl kapanacak"
Ege Denizi'nde Kurtarılan 47 Göçmen Sahil Güvenlik Ekipleri Tarafından Kurtarıldı
Asker kaçakları polise saldırdı