Vedat Milor: “Cinsellikle yemek arasında kesinlikle bir bağ var”

Yemek ve şarap eleştirmeni Vedat Milor, Türk mutfağında en sevdiği yiyecekleri açıkladı. Ayrıca “Cinsellikle yemek arasında bir bağ var” diyen Milor dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Yemek ve şarap eleştirmeni Vedat Milor, Türk mutfağında en sevdiği yiyecekleri açıkladı. Hakan Gence'nin YouTube'da yönelttiği soruları yanıtlayan Milor, Türk yemeklerini seçme konusunda zorluk çektiğini ifade ederek, "Mutfağımızda çok farklı tatlar var" dedi. Milor, uluslararası bir yarışmada en sevdiği yemeği olarak herkesin bildiği gerçek iyi bir tarhana çorbasını gösterdi. "Gerçek bir adana kebabını" sevdiğini belirten Milor, sıklıkla lahmacun yemek istediğini dile getirdi. Munbara, içli köfte ve çiğ köftelerin mutfağını daha çok sevdiğini ifade eden Milor, bu lezzetlerin burnunda tütmesinden keyif aldığını söyledi. Öte yandan Milor, asla yemeyeceği yemeğin tavuk olduğunu belirtti.

MİLOR: "CİNSELLİK VE YEMEK ARASINDA KESİNLİKLE BİR BAĞ VAR"

Daha önce yaptığı "Cinsellikle yemek arasında bir bağ var" açıklamasını da hatırlatılan Vedat Milor "Cinsellik ve yemek arasında kesinlikle bir bağ var. Yemek ve cinsellik, dünyada haz aramanın, belli bir hazzı maksimum yaşamanın iki farklı arayışı. Birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar. İkisi de duygularımıza hitap eden şeyler, insanın en güzel taraflarını ortaya çıkarıyor" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Boynuna halka sıkışan kirpi itfaiyeye sığındı
Zeynep ve Volkan Demirel çiftinden kötü haber
Meteoroloji’den iki bölgeye sağanak uyarısı
Dolandırıcıların son yöntemi: Kız çocuklarının fotoğraflarını kullandılar
Bu yöntem kararan perdeleri ilk günkü haline getiriyor!