Vedat Milor Urfalıları deli edecek! Ünlü gurme en sevdiği ve sevmediği yiyecekleri sıraladı!

Vedat Milor, sosyal medya hesabında paylaştığı bir video ile en sevdiği ve en sevmediği yiyecekleri açıkladı. Ünlü gurme, gelen sorulara verdiği yanıtlarla dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Vedat Milor, sosyal medya hesabında paylaştığı bir video ile en sevdiği ve en sevmediği yiyecekleri açıkladı. Ünlü gurme, gelen sorulara verdiği yanıtlarla dikkat çekti. İşte ayrıntılar:

Milor, kendisine yöneltilen "En sevmediğiniz kebap nedir?" sorusuna şaşırtıcı bir yanıt verdi ve Urfa kebabını en sevmediği kebap olarak açıkladı. Bunun yanı sıra, en sevdiği kebap olarak yılda sadece bir ay yapılan yenidünya kebabını tercih etti.

Et yemekleri konusunda, Milor en sevmediği et olarak bonfileyi belirlerken, favori et yemeği olarak oğlak kuyu tandırı seçti.

Sakatatlar arasında, en sevmediği sakatat olarak böbreği işaret eden Milor, favori sakatatının ise nadir bulunan düve memesi olduğunu ifade etti.

Balık ve deniz ürünleri seçimlerinde, Milor en sevmediği balık olarak havuzda yetişen alabalığı seçerken, en sevdiği balık olarak fare yemiş boğaz lüferini öne çıkardı. Deniz ürünlerinde genellikle seçici olmadığını belirten Milor, en sevdiği deniz ürünü olarak iri dilli deniz kestanesini vurguladı.

Tatlı tercihlerinde ise, Milor en sevmediği tatlı olarak ev baklavasını gösterirken, favori tatlısı olarak vişneli ekmek kadayıfını, yanında ise manda kaymağı ile birlikte olması gerektiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.