Venezuelalı Model Tren Raylarında Fotoğraf Çekerken trajik bir kaza sonucu hayatını kaybetti

Meksika'da ünlü Venezuelalı model Cinthya Nayeli Higareda Bermejo, tren raylarında fotoğraf çekerken giysileri trene takılarak yaşamını yitirdi. Jalisco Eyaleti savcısı, olayın kaza olduğunu belirtti.

Meksika'nın Zacoalco de Torres kasabasında trajik bir kaza meydana geldi. Ünlü Venezuelalı model Cinthya Nayeli Higareda Bermejo, tren raylarında fotoğraf çekerken giysileri hızla yaklaşan trene takıldı ve hayatını kaybetti. Jalisco Eyaleti savcısı, olayın bir kaza olduğunu doğruladı. Bermejo'nun ani ölümü, dikkatsizlik sonucu yaşanan risklerin vurgulanmasına sebep oldu.

Meksika'da yaşayan 30 yaşındaki Venezuelalı model Cinthya Nayeli Higareda Bermejo, Zacoalco de Torres kasabasında trenden fotoğraf çekmek isterken trajik bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Modelin giysileri, hızla yaklaşan trenin raylarına takıldı ve trenin çarpmasıyla yaşamını yitirdiği bildirildi.

Olayın ardından Jalisco Eyaleti savcısı Joaquín Méndez Ruiz, "Kurban fotoğraf çekimi için tren raylarına yaklaştı ve maalesef giysileri trenin kendisine çekildi. Bu trajik kaza, bir kaza olduğunu gösteriyor" açıklamasında bulundu.

Modelin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere raylardan kaldırıldıktan sonra ailesine teslim edildi. Bermejo'nun ani ölümü, fotoğraf çekimi sırasında alınması gereken temel güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha hatırlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.