'Ver Mehteri' Erkan Takvim'de köşe yazmaya başladı

Hükümete yakın yayın organlarından A Haber’de sabah haberleri sunan Erkan Tan, hükümete yakın Takvim gazetesinde köşe yazmaya başladı. İlk yazısına “Bu fakir der ki…'' başlığı atan Tan başkanlık anayasasının getireceği...

Hükümete yakın yayın organlarından A Haber’de sabah haberleri sunan Erkan Tan, hükümete yakın Takvim gazetesinde köşe yazmaya başladı. İlk yazısına “Bu fakir der ki…'' başlığı atan Tan başkanlık anayasasının getireceği başkanlık sisteminin Belediye Başkanlığı’na benzediği iddia etti. 

Tan “İl ve ilçelerdeki yönetim mantığının neredeyse aynısını merkezi yönetim için getiriyorlar. Olan bu! Bütün il ve ilçelerde başkanların yönetimi altındayız! Üstelik merkezi idareden daha çok muhatabız. Aslında devlet diye bildiğimiz ve karşılaştığımız kişiler ve hizmetler hep belediyeler, dolayısıyla Belediye Başkanları... Doğmadan önce hizmet almaya başlıyoruz, öldükten sonra da bize hizmet vermeye devam ediyorlar. Çünkü Türkiye'deki bütün mezarlıklar onlara bağlı… Siz hiç hayatınızda konu, komşu, eş, dost, akrabalar arasında herhangi bir Başkan'a 'diktatör' diyen gördünüz mü ya da duydunuz mu?'' ifadelerini kullandı.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi