Vestel’in yeni telefonu Vestel Venus V7 satışa sunuldu

Vestel geçtiğimiz Şubat ayında yeni telefonu olan Venus V7 modelini tanıtmıştı. Bugün ise Vestel’in merakla beklenen telefonu satışa sunuldu.

Vestel geçtiğimiz Şubat ayında yeni telefonu olan Venus V7 modelini tanıtmıştı. Bugün ise Vestel’in merakla beklenen telefonu satışa sunuldu. Orta segmentte hitap eden bu telefon özellikleri ile olduğu kadar fiyatı ile de büyük beğeni toplayacak gibi görünüyor.

6.21 inç büyüklüğünde 1520 x 720 piksel çözünürlüğünde ekran ile gelenVestel VENUS v7 , Helio P22 yonga seti ve 3 GB RAM’den gücünü alıyor. 32 GB dahili depolama birimini microSD kart ile arttırma imkanı sunan telefonda 13 Megapiksel + 2 Megapiksel çözünürlüğünde çift kamera kurulumu yer alıyor. Telefonun ön tarafında ise 8 Megapiksellik kamera yer alıyor.

Telefon, yapay zekalı arka kamerasındaki 10 farklı çekim modu ile fotoğraflarda profesyonel bir görüntü sağlıyor. Bu sayede telefon ortamı algılayıp Portre, Şehir, Gece, Yemek, Gökyüzü, Gün Batımı, Doğa, Fon Işığı, Kumsal ve Bitki çekim modlarına geçiş yapıyor.

Parmak izi okuyucusu ile gelen telefon 3.950 mAh kapasitesinde bataryadan besleniyor. İnci siyahı ve gece mavisi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile gelen telefon 1.699 TL’den satışa sunulmuş durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

WhatsApp'a Instagram Devrimi: Yeni Özellik Kullanıcıları Heyecanlandırdı!
Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!