Veysi Ateş, sahte hesabın kurbanı oldu!

HaberTurk Sunucusu Veyis Ateş, profilinde 'parodi hesap' yazan bir Twitter hesabının tweetini "Aziz Sancar şöyle bir tweet paylaşmış" diyerek okuyunca, alay konusu oldu.

 

Habertürk'te Akşam Haberleri'ni sunan Veyis Ateş canlı yayın sırasında Aziz Sancar adıyla açılan sahte bir hesabı gerçek sanarak attığı tweeti okudu. Ateş canlı yayında," Az önce dikkattimi çekti. Prof. Dr. Aziz Sancar şöyle bir tweet paylaşmış: Virüsü bulaştıran Çin. Aşısız virüsü yenen Çin. Aşıyı bulup dünyaya satan yine Çin. İlginç bir tweetti bunu da paylaşmak istedim" dedi.

YAYIN ARASINDA FARK ETTİ

Reklam arasından sonra sosyal medyadan gelen yorumları gören Ateş, yayını kapatmadan düzeltme yapmak istediğini söyledi. Ateş, ''Bir tweet okudum Aziz Sancar'a ithafla ancak duyarlı seyircilerimiz dedi ki "O bir fake hesap."; biz de buna düşmüş olduk. Yani Aziz Sancar böyle bir söylememiş, biz bir sahte hesap yüzünden maalesef bunu paylaşmış olduk. Kusura bakmayın, sosyal medyanın böyle zaman zaman düştüğümüz tuzakları da oluyor" ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.