Vicdan Yoksunluğu! İkbal’in Katledildiği Yerde Klip Çektiler!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İkbal Uzuner’in cinayet mahallinde, bir erkeğin şarkıyla kurguladığı video büyük tepki topladı. Edirnekapı surlarında çekilen bu kan donduran paylaşım, sosyal medyada infiale neden oldu. İşte detaylar…

İstanbul Fatih'te 4 Ekim Cuma günü gerçekleşen iki genç kadının vahşice öldürülmesi, tüm Türkiye'yi derin bir üzüntüye boğdu. 19 yaşındaki Semih Çelik, yaşıtı Ayşenur Halil'i katlettikten sonra Edirnekapı surlarında İkbal Uzuner'i öldürdü. Bu korkunç olay, ülke genelinde büyük bir infiale yol açtı. Kadın cinayetlerine karşı tepkiler artarken, birçok şehirde protesto yürüyüşleri düzenlendi.

CINAYET MAHALLINDE SKANDAL VIDEO TEPKI ÇEKTI

Türkiye'de artan kadına yönelik nefret ve şiddet olayları derin tartışmalar yaratırken, sosyal medyada paylaşılan bir video izleyenleri adeta şoke etti. 19 yaşındaki İkbal Uzuner'in öldürüldüğü Edirnekapı surlarında bir şahsın, video çekip şarkı eşliğinde paylaşım yapması büyük tepki topladı. Tüm ülkeyi sarsan bir trajedi üzerinden sosyal medyada etkileşim alma çabası, vicdanları yaraladı ve geniş kitlelerin tepkisini çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.