Victor Osimhen 'Attığım gol, Puskas Ödülü’ne aday olabilir, çok şıktı'

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, deplasmanda Onvo Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti. Goller Mauro Icardi ve Victor Osimhen'den geldi. Liderliğini sürdüren sarı-kırmızılılar puanını 25'e çıkardı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, deplasmanda Onvo Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların gollerini Mauro Icardi ve Victor Osimhen kaydederken, bu galibiyetle liderliğini sürdüren Galatasaray puanını 25'e yükseltti.

Maç sonrası beIN SPORTS’a konuşan Mauro Icardi, galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu galibiyetle dönmek önemliydi, hedefimizdeki yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Gollerle takımıma katkı sağlamak mutluluk verici. Hocamızın doğum günüydü, onu da kutluyorum. Takım arkadaşlarım Kerem, Barış ve Yunus'un gelişimini görmek gurur verici; onlara yardımcı olduğuma inanıyorum. 3 senede birçok rekor kırdım, bunu sürdürmek de benim için gurur kaynağı." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda oyuna girip gol atan Victor Osimhen ise, "Golüm harikaydı, bu galibiyeti hocamıza armağan ediyorum. İlk yarıda zorlandık ancak Mauro'nun golleriyle öne geçtik. 4 günlük tatilin ardından iyi bir dönüş yaptık. Birinci golümün iptali anlaşılabilirdi ama ikinci golün iptali adil değildi. Attığım gol, Puskas Ödülü’ne aday olabilir, çok şıktı." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.