Victoria's Secret modeli Barbara Palvin iç çamaşırı markasını tanıttı! Adeta nefes kesti!

Seksi güzel Barbara Palvin, Salı günü paylaştığı yeni Instagram fotoğraflarında dikkat çekti! For Love & Lemons Sevgililer Günü koleksiyonunu tanıtmak için göz alıcı bir poz verdi! Nefes kesen pozlarıyla adeta büyüledi!

Cesur paylaşımları ve özel hayatıyla tanınan Barbara Palvin, seksi pozlarına bir yenisini daha ekledi. Nefes kesen paylaşımları olay oldu!

CESUR POZLAR NEFES KESTİ!

Barbara Palvin geçtiğimiz yıl Dylan Sprouse ile evlendi. Ünlü çiftin benzerliği sosyal medyada çok konuşuldu. Birbirine adeta ikiz gibi benzeyen ve çok fazla uyum sağlayan çiftin mutluluğu sosyal medyada da çok konuşuldu.

Ünlü isim Barbara Palvin; son paylaşımıyla gündem oldu. Sevgililer Günü'nde kırmızı dantelli külotla poz vermesi ortalığı karıştırdı. Seksi güzel nefes kesici pozlarını kendi hesabından paylaşırken; sosyal medya üzerinden de çok fazla beğeni ve yorum aldı. Seksi güzel kırmızı iç çamaşırlı resimleriyle güzelliğini sergiledi..

Barbara Palvin hem aşk hayatı hem de modelliği ile çok konuşuluyor! Gündemden düşmeyen seksi pozları ve cesur hatlarıyla dikkat çekiyordu! Bir yenisini daha ekledi! Olay yaratan cesur paylaşımlar sevgililer günü için geldi..

BARBARA PALVİN KİMDİR?

Barbara Palvin, 8 Ekim 1993 tarihinde Budapeşte, Macaristan'da doğan Macar model ve oyuncudur. Kariyerine 2006 yılında bir model ajansı tarafından keşfedilmesiyle başladı. İlk önemli çıkışını 2010 yılında Victoria's Secret defilesinde yaparak elde etti. Palvin, moda dünyasında birçok ünlü marka ile çalışmış ve dünyanın dört bir yanında önemli moda dergilerinde yer almıştır. Ayrıca kariyerine oyunculuk alanında da adım atmış ve birkaç filmde rol almıştır. Barbara Palvin, güzellik, zarafet ve yetenekleriyle tanınan bir model ve oyuncu olarak uluslararası arenada bilinmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu