Vincenzo Montella: 'Hedefimize yaklaşıyoruz, A Ligi'ne gitmek istiyoruz'

A Milli Takım, Uluslar B Ligi'nde İzlanda'yı 4-2 yenerek liderliğini sürdürdü. Golleri İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Teknik direktör Vincenzo Montella, galibiyeti değerlendirirken takım ruhunu ve hedefe yaklaşmalarını vurguladı.

A Milli Takım, Uluslar B Ligi'nde İzlanda'yı 4-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Golleri İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu attı.

Uluslar B Ligi'nde A Milli Takım, deplasmanda İzlanda'yı 4-2 mağlup etti. Golleri İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Bu galibiyetle ay yıldızlılar puanını 10'a çıkararak liderliğini sürdürdü.

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, galibiyeti TV8,5'a değerlendirdi. İtalyan çalıştırıcı, "Takıma geldiğimden beri en keyif aldığım galibiyetlerden biriydi. Şartlara baktığımızda bizi zorlayabilecek birçok unsur vardı, ama bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Paslarımızın %90'ı isabetliydi ve takım olarak diri bir performans sergiledik. 24 şut çektik ve 4 gol attık. İzlanda'ya daha önce 3 gol atan bir milli takım bulunuyordu; biz ise toplamda 7 gol attık. İzlanda, son maçlarında Karadağ ve Galler'e karşı 10 ve 8 şut gördü, biz ise iki katı kadar şut attık. Şu an ikinciliğimizi garantiledik, ama birinci olmak istiyoruz. Önümüzde Galler maçı var ve ona odaklanacağız. Futbolcularımızın Türk yüreğiyle oynamaları beni gururlandırıyor. 4 farklı futbolcunun goller atması, takım ruhunun ve organizasyonun önemini gösteriyor. Hedefimize yaklaşıyoruz; A Ligi'ne gitmek istiyoruz ve doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.