Vincenzo Montella, İtalya'daki konferansta ders verdi!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yardımcıları Pierpaolo Polino ve Massimo Crivellaro ile İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen 'Sakatlıkların Önlenmesi' temalı konferansta uygulamalı ders verdi. Diz ve adale sakatlıklarına karşı antrenman hazırlığının önemi vurgulandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve yardımcıları, İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen 'Sakatlıkların Önlenmesi' temalı konferansta uzman olarak yer aldı. İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) ve İtalya Futbol Antrenörleri Derneği (AIAC) tarafından Isokinetic Medical Group iş birliğiyle, FIFA tarafından "Mükemmeliyet Merkezi" sertifikası alan Isokinetic Campus'te düzenlenen etkinliğe ülkede çalışan 300 antrenör ve atletik performans uzmanı katıldı.

Montella'nın yönettiği saha çalışmasına, A Milli Takım Atletik Performans Antrenörü Pierpaolo Polino ve A Milli Takım Analiz Antrenörü Massimo Crivellaro da eşlik etti. Uygulamalı derslerde, diz ve arka adale sakatlıklarının önlenmesi için ısınma ve antrenman hazırlığının önemi vurgulanırken, toplu çalışmalarda dikkat edilmesi gereken konular da katılımcılara aktarıldı. Montella, saha içi ve dışındaki sakatlıkları önlemeye yönelik soruları yanıtlayarak tecrübelerini paylaştı.

Konferansın sonunda Montella, Polino ve Crivellaro, FIGC Antrenör Eğitmenleri Mario Beretta ve Francesco Perondi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.