Vincenzo Montella'dan Flaş Arda Güler Açıklaması Geldi

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, dün oynanan Portekiz mağlubiyetinin peşinden "Bir şeyler ters gidince ilk düşman Milli Takım'ın hocası oluyor. Bunun farkındayım. Karar verirken, bildiklerimi uyguluyorum." dedi. Montella, tepki çeken Arda Güler kararına değindi. Montella açıkladı!

Milli takım antrenörü Vincenzo Montella maç sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kötü bir oynamadık Maçın ilk 20 dakikasında gole çok yaklaşmıştık. Bu seviyedeki rakiplere karşı ilk dakikalarda gol atamazsak, ilk golün ardından moraller düştü ve tam da bir gol daha almaya çalıştık. .. Toparlanmaya çalıştık, sonuna kadar mücadele ettik.

Üç iyi kalecimiz var. Altay Bayındır İtalya maçında da iyi oynadı. Daha sonra Galler maçına çıktı ve iyiydi. Bu sabah Mert Günok'un sakatlığıyla uyandık. Altay Almanya maçında da iyiydi. Kalecilerimizin üçü de iyi. Bir şeyler ters gittiğinde ilk düşman milli takımın teknik direktörüdür. Biliyorum ki. Karar verirken bildiklerimi kullanırım. 

İsmail Yüksek ağır sakatlıktan dönüyor. 90 dakika oynamaya hazır değil. 45 dakika farklı, 0 dakika farklı. Süre verdik ve sonuna kadar bekledik. Arda Güler'e üzülüyorum. Arda yorgundu ve sakatlanma tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Oyunu oynarken şunu düşündüm. "3-0 gerideyken, kazanacağımızı düşünmesini sağladım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.