Vincin halatı koptu: Üç işçi hayatını kaybetti, üç ağır yaralı var!

Adana'da çatı tamiratı yapmak için vincin sepetine binen 6 işçiden 2'si halatın kopması sonucu 10 metreden yere düşerek hayatını kaybetti, 4 işçi ise ağır yaralandı. Yaralı işçilerden biri, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.İHA'nın...

Adana'da çatı tamiratı yapmak için vincin sepetine binen 6 işçiden 2'si halatın kopması sonucu 10 metreden yere düşerek hayatını kaybetti, 4 işçi ise ağır yaralandı. Yaralı işçilerden biri, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

İHA'nın aktardığı habere göre, Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde bir gübre fabrikasında işçiler Murat Gümüş, Cengiz Kutlam, Halil Aslan, Latif Kaya, Fehmi Kaya ve Mustafa Gümüş çatı tamiratına başladı. Vincin sepetine binen 6 işçi çatıya çıktı.

Öğle saatlerinde ise işçiler öğle yemeği için mola vererek sepete binip aşağı inmeye başladı. Bu sırada, 2 kişilik olduğu ileri sürülen sepete 6 kişi bindiği için halat kopunca işçiler, 10 metre yükseklikten yere düştü.

Diğer işçiler olayı görerek sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Murat Gümüş ve Cengiz Kutlam'ın öldüğünü belirledi. Halil Aslan, Latif Kaya, Fehmi Kaya ve Mustafa Gümüş ise ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. 4 yaralının da durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ancak daha sonra Gümüş de hastanede yaşamını yitirdi. Hayatını kaybedenlerin sayısı üçe yükseldi.

Polis olay yerine gelerek inceleme başlattı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Konusunu Görüşmek Üzere Yurtdışına Çıkıyor
Kirli Sepeti Final Yapıyor: Karakterlerin Sonu Ne Olacak?
AK Partili Külünk'ten Şok İddia: Erdoğan'a Düzmece Anketler Sunuldu!
Sosyal Medyada Diyanet'e Ezan Tartışması: Ezanı Selahattin Paşalı Okusun!
İsrail'i durduracak tek ülke ABD