Vivo, 2 yeni akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor

Vivo yeni modelleri için kolları sıvadı. Fiyat performans ürünleri denildiğinde akla gelen isimlerden biri olan Vivo, 2 yeni akıllı telefon ile bu unvanı bir kez daha hak etmek istiyor.

 Çinli şirkete yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, Vivo Y30 ve Vivo Y02s modelleri üzerinde çalışan şirket, kısa bir süre içerisinde her ikisini de kullanıcıların beğenisine sunmak istiyor.

İlk olarak geçtiğimiz hafta NBTC sertifikasında görünen Vivo Y30 modeline bakacak olursak, bu cihazın 6,51 inç büyüklüğünde, 60Hz yenileme hızında HD+ IPS LCD ekranla geleceğini görüyoruz. MediaTek Dimensity 700 yonga setinden güç alan telefonda 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Vivo yeni modelleri için kolları sıvadı

Telefonun arka yüzeyinde 13MP ana kamera ve 8MP ultra geniş açılı yardımcı kamera bulunurken, ön yüzeyinde ise yalnızca 8MP’lik tek bir kamera bulunuyor. Vivo Y30’un batarya haznesinde ise 5.000mAh’lık bir pilin bulunduğunu da belirtelim.

Vivo Y02s’e baktığımız zamansa, bu cihazın diğer modele göre daha mütevazi özelliklere sahip olduğunu söyleyelim. Gücünü MediaTek Helio P35 yonga setinden alan telefonda 3GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor. Arka yüzeyde 8MP ön yüzeyde ise 5MP’lik kameralara sahip olan telefonun 28 Temmuz tarihinde tanıtılması, önümüzdeki ay ise satışa sunulması planlanıyor.

GLAAD LGBTQ için ses yükseltti

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

WhatsApp'a Instagram Devrimi: Yeni Özellik Kullanıcıları Heyecanlandırdı!
Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!