Vivo X Fold özellikleri ile dikkat çekiyor

Katlanabilir akıllı telefonlar kervanına X Fold modeliyle katılan Vivo, yeni akıllı telefonunun sıfır katlanma izine sahip olduğunu belirtiyor, peki gerçek öyle mi?

Katlanabilir akıllı telefonlar artık geri dönülmez bir şekilde piyasaya yerleşti. Her ne kadar ilk zamanlarda bu yeni cihazların uzun ömürlü olmadıkları düşünülse de, özellikle Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un öncülüğünde bu cihazlar günden güne pazar payını ve ürün çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor.

Bu aileye katılan son isimse Çinli teknoloji şirketi Vivo tarafından piyasaya sürülen X Fold modeli oldu. Geçtiğimiz hafta resmen tanıtılan yeni modelin en dikkat çeken yönü, katlama izi konusundaki başarısı. Bilindiği üzere şu an katlanabilir akıllı telefonlara getirilen en büyük eleştiri, telefonun tam açılmış halinde bariz şekilde dikkat çeken katlama çizgileri.

Vivo X Fold özellikleri ile dikkat çekiyor

Bununla birlikte Vivo, kendi piyasaya sürdüğü modelde bu sıkıntının ortadan kaldırıldığı konusunda ısrarcı. Ancak gelen ilk görüntüler, durumun Vivo’nun çizdiği kadar iyi olmadığını gözler önüne seriyor.

Twitter’da içerik paylaşan bir kullanıcı, Samsung Galaxy Z Fold 3 modeli ile Vivo X Fold modelinin yan yana göründüğü bir görsel paylaştı. Paylaşılan bu görselde her ne kadar X Fold’un Z Fold 3’e göre bariz bir şekilde daha az dikkat çeken katlama çizgisi bulundurduğu görülse de, yine de durum Vivo’nun ısrar ettiği gibi “sıfır” niteliğinde sayılmaz.

Bakalım Vivo tarafından fiyatı 1.412 dolar olarak açıklanan ve mevcut döviz kuruyla vergisiz hali 21.000-TL dolaylarında olan Vivo X Fold, ülkemizde hangi fiyattan satışa sunulacak?

Netflix, abonelerine yeni bir paket seçeneği sunacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!
Türkiye'nin 'yapay zeka' raporu: 20 yılda şirket sayısı 5'ten 1.195'e çıktı!
Türkiye'de işsizlik yüzde 30 olacak: Tarih verildi!
Google fotoğraflar'a yeni özellik
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!