Vivo , X Fold S üzerinde çalışıyor

Vivo X Fold S yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenirken, cihazın ilk etapda sadece Çin’de satışa çıkması, daha sonra ise global pazarda satışa sunulması bekleniyor.

 Cihazın ayrıntılı özellikleri ortaya çıkmazken yeni katlanabilir telefonun,  Qualcomm’un en yeni Snapdragon 8+ Gen 1 SoC’sine sahip olacağı ortaya çıktı.

80W hızlı şarjı da destekleyen Vivo X Fold S 4.700mAh güçlü pili ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu aynı zamanda önceki X Fold modelinin daha küçük 4.600mAh pil paketinden daha büyüktür. Ayrıca, yakında çıkacak olan Vivo X Fold S, görünüşe göre daha önce piyasaya sürülen X Fold’a benzer bir arka panel tasarımına sahip olacak. Akıllı telefonun ayrıca 120Hz yenileme hızına sahip 8.03 inç birincil AMOLED ekrana sahip olacağı bildiriliyor.

Öte yandan, ikincil panel Full HD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.53 inçlik bir AMOLED panel olacak. Optik için, tipster yeni katlanabilir telefonun 50 megapiksel birincil, 48 megapiksel ultra geniş açı, 12 megapiksel telefoto ve 8 megapiksel periskopik sensörlerden oluşan dörtlü bir kamera kurulumuna sahip olacak. Bu arada, ön tarafta 16 megapiksellik bir selfie atıcı yer alacak. 

Huawei Mate 50 serisi Snapdragon 8 Gen 1 4G ile gelecek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

GTA 6'yı bekleyenlere müjde: Çıkış tarihi açıklandı! Yapımcıdan resmi duyuru geldi
O oyun Epic Games'te sadece 24,50 TL'ye, Steam'de ise 966 TL'ye: Bu indirimi kaçırmayın!
Valve'ın bir sonraki oyunu olan Deadlock sızdırıldı: Half-Life 3'ü beklemeyin!
Google, Finlandiya'daki veri merkezini genişletmek için 1 milyar avro yatırım yapacak
Epic Games bu sefer oyun yerine Discord Nitro'u ücretsiz sunuyor!