Vivo Y28 5G İle Tanışın! Her Bütçeye Uygun Fiyatıyla Şaşırtıyor: Özellikleri Açıklandı

Hindistan pazarına sunulan Vivo Y28 5G, 90Hz ekranı, MediaTek Dimensity 6020 işlemcisi, 128GB depolama, ve 50 MP çift kamerasıyla öne çıkıyor. Android 13 ve 5000mAh pil ile gelen cihaz, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Türkiye lansmanı için heyecanla bekleniyor.

Vivo, uygun fiyatlı akıllı telefon segmentindeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Hindistan pazarına sunulan Vivo Y28 5G modeli, özellikleriyle dikkat çekiyor. Cihaz, 90Hz yenileme hızına sahip 6,56 inç HD+ LCD ekran, MediaTek Dimensity 6020 yonga seti, 8GB'a kadar RAM ve 128GB depolama alanı sunuyor. Ayrıca, microSD kart ile depolama alanı 1TB'a kadar genişletilebiliyor.

Arka tarafta 50 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü bulunan çift kamera kurulumu yer alıyor. Ön tarafta ise su damlası çentikli 8 Megapiksel selfie kamerası dikkat çekiyor. Cihaz, Android 13 tabanlı FuntouchOS 13 işletim sistemi ile kutusundan çıkıyor ve 15W hızlı şarj destekli 5000mAh bataryadan güç alıyor.

Vivo Y28 5G'nin fiziksel parmak izi sensörü, 3,5 mm kulaklık jakı gibi özelliklere sahip olduğu belirtiliyor. Ayrıca, cihaz 186 gram ağırlığında ve 8,09 mm kalınlığında tasarlanmış. Su ve toza karşı dayanıklılık özelliğine sahip olan cihaz, IP54 sertifikası ile güvence altında.

FİYATI NE KADAR OLACAK?

Fiyat konusunda, Vivo Y28 5G'nin başlangıç fiyatı 168 dolar olarak belirlenmiş, maksimum fiyat ise 205 dolar. Kristal Mor ve Glitter Aqua renk seçenekleriyle Hindistan'da satışa sunulan cihazın Türkiye'ye ne zaman geleceği şu ana kadar belirsiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bakanlık Açıkladı: Evlilik Kredisinde Kritik Gün! Bugün Başlıyor!
Motosikletle çocuğa çarpıp kaçmıştı, şüpheli yakalandı
İBB, Ali Selim Metli'nin isteğini yerine getirdi
Enerjide acele kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de
Fatih Terim'den Denizbank'a tazminat davası