Volkan Demirel: Biz alıştık, Galatasaray da alışsın

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel 2-0 kazandıkları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetin alışılagelmiş bir durum olduğunu dile getiren Volkan, "Biz...

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel 2-0 kazandıkları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetin alışılagelmiş bir durum olduğunu dile getiren Volkan, "Biz Galatasaray galibiyetlerine alıştık, artık Galatasaraylılar da buna alışmalı. Galatasaray beraberliklere sevinen bir takım." dedi.

Buldukları pozisyonları değerlendirmeleri halinde daha farklı bir galibiyet elde edebileceklerini dile getiren başarılı file bekçisi, "Güzel bir maç oldu; kimse kırılmadı, darılmadı. Fenerbahçe taraftarı bunun tadını çıkarsın; en büyük sevinci onlar hakediyor. Onlar için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çünkü onlar varsa biz varız. Bütün Fenerbahçeliler bu gecenin tadına varsın." dedi.

Kariyerinde Galatasaray'a karşı Kadıköy'de henüz yenilmediğinin hatırlatılması üzerine ise Volkan, "Fiziğim elverdiği sürece burada kalmak istiyorum. Benim için sözleşme önemli değil, ben boş kağıda imza atarım. Burada olduğum sürece gördüklerimi ve yaşadıklarımı takım arkadaşlarıma aktarmaya çalışıyorum. İnşallah yenilmezlik serisi böyle devam eder" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Manisa FK-Boluspor maçının ardından teknik direktörlerden peş peşe mesaj!
Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu itiraf etti!
Fenerbahçe Savunmasına Müjdeli Haber: Oosterwolde Geri Döndü!
Milli tenisçi Ergi Kırkın, Brezilya'da şampiyonluğu yakaladı!
Fenerbahçe'den Deplasman Öncesi Kötü Haber: 4 Eksik Var!