Volkan Demirel: "Hatay'ı küme düşürmeden en iyi yerde bitirmek istiyoruz"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Antalyaspor mağlubiyetinin ardından takımının mücadelesinden memnun olduğunu ancak düşme hattında olmanın üzücü olduğunu belirtirken, sezonu en iyi yerde bitirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Hatayspor'un Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a 2-1 mağlup olmasıyla ilgili olarak, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel maçın ardından açıklamalarda bulundu. Demirel, takımının mücadelesinden memnun olduğunu ancak skorun kendisini üzdüğünü belirtirken, oyuncularının gayet iyi mücadele ettiğini vurguladı.

İlk yarıda oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını ve ikinci yarıda da pozisyonlar bulduklarını dile getiren Demirel, maçı daha farklı bir skorla bitirebilecek pozisyonlara sahip olduklarını ifade etti. Ancak, şanslarının yeterince yanlarında olmadığını da ekledi ve Antalyaspor'u tebrik etti.

Hatayspor'un düşme hattında olmasının üzücü olduğunu belirten Demirel, takımın 15 puan geride olduğunu ve küme düşmeden sezonu en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi. Oyuncularının gösterdiği çabanın önemine değinen Demirel, Hatay'ı en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Demirel'in açıklamaları, Hatayspor'un ligdeki konumu ve hedefleri hakkında net bir tablo çizerken, takımın geleceği ve mücadele azmi hakkında da ipuçları veriyor.

Volkan Demirel, "Takımın mücadelesinden dolayı mutluyum, skordan dolayı üzgünüm. Oyuncularım gayet iyi mücadele ettiler. İlk yarı daha oyuna hakim olan bizdik. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyon var. Değerlendirebilsek maç 2-0 olacaktı. Antalyaspor zor bir deplasmandır. Oyunun gelinde iyi oynadık. Yakaladığımız pozisyonlar bazen yetmiyor. Şansınızın da yanınızda olması gerekiyor. Antalyaspor'u tebrik ediyorum. Düşme hattının içinde olmamız bizi üzüyor. 15 puanlık bir durum var. Hatay'ı küme düşürmeden en iyi yerde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.