Volkan Demirel Osimhen hakkında iddiada bulundu: "Nasıl buraya geldiğini araştırmak lazım!"

Volkan Demirel, Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'a karşı elde ettiği galibiyeti değerlendirirken, Victor Osimhen hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel, Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'a karşı elde ettiği galibiyeti değerlendirirken, Victor Osimhen hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"HAYATIMDA BÖYLESİNİ GÖRMEDİM"

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen'e karşı teknik direktörlük yaptığını söyleyen Volkan Demirel, "Napoli bizi deprem sonrasında hazırlık maçı yapmak için davet etmişti. Napoli takımında ben Osimhen'i canlı izledim ve hakikaten ben böyle bir oyuncu görmedim. Bazı santrforlarda eksiklikler olabilir fakat Osimhen de her şey var," ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'YE GELMİŞ EN İYİ SANTRAFOR"

Volkan Demirel, Victor Osimhen'in Türkiye'ye gelmiş en iyi santrfor olduğuna dair değerlendirmelerde bulunarak şu açıklamalarda bulundu:

"Ben iddia ediyorum şu anda Victor Osimhen, Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi santrfordur. Bu kadar da net söylüyorum. Belki Osimhen'den daha iyisi gelmeyebilir bile."

"HİÇ DURMUYOR"

Victor Osimhen'in maç içerisinde hiç durmadan golü aradığını söyleyen Volkan Demirel şu sözler ile cümlelerini sonlandırmış oldu:

"Maçta dikkat edin öyle iştahlı ki durmuyor. Yerinde durmuyor, sağa gidiyor sola gidiyor orta gelince kendisini ayarlıyor. Maskesini boşuna takmıyor. Gelen her topa kafasını sokuyor inanılmaz bir santrfor. Nasıl buraya geldiğini araştırmak lazım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.