Volkan Demirel sahaya giren Ali Koç için 'Sahaya İnmemeliydi!'

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel, Göztepe maçında başkan Ali Koç'un sahaya inmesini eleştirdi. Demirel, Koç'un yanlış bir karar aldığını ve başkanın böyle durumlarda sahaya inmeyerek daha temkinli olması gerektiğini vurguladı. Bu açıklamalar, taraftarların dikkatini çekti.

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel, Göztepe maçında başkan Ali Koç'un sahaya inmesini eleştirerek, bu durumun yanlış bir karar olduğunu ve daha temkinli olunması gerektiğini vurguladı.

Fenerbahçe'nin efsanevi kalecisi Volkan Demirel, kulübün başkanı Ali Koç'u Göztepe ile oynanan 2-2 biten maç sonrasında eleştirdi. Demirel, Koç'un sahaya inmesini yanlış bir karar olarak değerlendirdi ve bu durumun sonuçlarına dikkat çekti.

Asist Analiz YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda Demirel, "Başkanın oraya gitmemesi gerekiyor. Birisinin 'dur başkan, ben giderim' demesi lazım. Ancak, başkanın kendi gitmemesi gerektiğini unutmaması önemli. Bu tür durumlarda başkan en üstteki kişidir. Giderken Burak Kızılhan ile yan yana olmaları da dikkat çekici. Dönüşte taraftarın tepkisi doğal, her zaman haklıdırlar. Ancak, kim olursa olsun birine arkadan vurmak kesinlikle yanlıştır." ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar, sarı-lacivertli taraftarların dikkatini çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.