Volkan Demirel tartışması alevleniyor! Aziz Yıldırım, Zico’yu üstü kapalı tehdit etti!

Aziz Yıldırım, eski teknik direktör Zico'nun Volkan Demirel ve kendi hakkında ileri sürdüğü iddiaları yalanladı. Yıldırım'ın açıklamaları, gündemdeki tartışmayı alevlendirdi. İşte olay hakkındaki gelişmeler...

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Zico’nun kendisi hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Zico’nun, Sevilla maçının devre arasında Volkan Demirel’i oyundan çıkarması için talimat verdiğini iddia ettiğini belirten Yıldırım, bu sözleri yalanladı.

Zico’nun açıklamalarını eleştiren Yıldırım, "Eski teknik direktörümüz Zico'nun, o dönemki kalecimiz Volkan Demirel'i oyundan çıkarma talimatı verdiğim yönünde yalan beyanı vardır" dedi.

Sevilla maçının devre arasında soyunma odasına gitmediğini ve bu nedenle Zico’ya herhangi bir müdahalede bulunmadığını dile getiren Yıldırım, "O dönemde, UEFA Başkanı Platini ve Genel Sekreter yardımcısı Infantino ile toplantı yapıyordum. Eğer Zico’ya bir müdahalem olsaydı, bunu açıkça paylaşırdım. Maçtan sonra soyunma odasına gitmeme rağmen Zico’nun 16 yıl sonra bu konuyu gündeme taşımasının amacı nedir?" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı teknik direktöre üstü kapalı bir uyarıda bulunan Yıldırım, "Eski Brezilyalılar, ismimi kullandıkları röportajlardan vazgeçmelidir. Gerekirse, ben de yaşadıklarımı kamuoyuyla paylaşabilirim ve herkes gerçeği öğrenir" şeklinde konuştu.

Zico, 2008 yılında Sevilla maçında Aziz Yıldırım’ın kendisinden Volkan Demirel’i oyundan almasını istediğini belirtmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.