Volkan Demirel'den hayal kırıklığı: "Kazanmamız gereken bir maçta berabere kaldık"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, hayal kırıklığını sözlerine yansıttı! Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken bir maçta berabere kaldıklarını vurguladı.. Böyle olmaz..

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, açıklamalar da bulundu! Maç analizi yapan teknik direktör üzgünlüğünü belirten sözler söyledi! 

VOLKAN DEMİREL'DEN AÇIKLAMA!

Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken bir maçı berabere bitirdiklerini öne sürerek, şunları söyledi: "Çalışmaya devam edeceğiz. Kazandığımız pozisyonları atmaya çalışacağız. Deneyeceğiz. yukarı çıkın" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Hatayspor, Mersin Stadı'nda konuk ettiği Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı. Karşılamanın ardından değerlendirmelerde bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, aslında kazanmaları gereken bir maçta berabere kaldıklarını belirterek, ;Baktığımızda beraber kaldığımız maç sayısı 8. berabere kaldığımız maç 0-0 biten bir maç. En azından 3 tanesinden galip gelsen, 1 gol atsan şu an başka bir şey konuşuruz. Ama ne yazık ki skor alamazsanız, olumsuzluklar ön plana çıkıyor. Çalışacağız, devam edeceğiz. Bir hedefi vurma şansını daha iyi tahmin etmeye çalışıyoruz. Sonuç olarak bu takım ilk 8 haftada çok iyi bir performans sergiledi ve beklentileri yükselttiğimizi biliyorum. Ama şunu da söylemek lazım ki biz yeni bir takımız ve sadece Türkiye ligini geçen seneden bilen Kamil ve Erce ile oynuyoruz. Çalışmaya ve istihdam yaratmaya devam edeceğiz. Çünkü analizlerimize baktığımızda kale alanında, ortada, şutta, her konuda yani takımın genel sonucuna baktığımızda takımın daha iyi olduğu bir tablo görüyoruz. Çalışmaya devam edelim. "Kazandığımız pozisyonları bir kenara atıp daha yukarılara tırmanmaya çalışıyoruz." dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti