Volkan Demirel'den Mourinho'ya Sert Eleştiri: 'Mourinho'dan Beklentilerimiz Var Ama...

Fenerbahçe'nin efsane ismi Volkan Demirel, Göztepe karşısında alınan 2-2'lik beraberliğin ardından, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu sert bir şekilde eleştirdi. Demirel, Mourinho'dan beklediklerinin karşılanmadığını vurguladı.

Fenerbahçe, bu sezon şampiyonluk hedefiyle mücadele ederken, Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaştı. Sarı-lacivertli ekip, 0-2 öne geçtiği maçta rakibiyle 2-2 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Portekizli teknik adam Mourinho’nun oyun ve oyuncu tercihleri, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekerken, Fenerbahçe’nin efsane ismi Volkan Demirel de Mourinho’yu hedef alan açıklamalar yaptı. TV 100 ekranlarında yayınlanan 'Futbolun 100’ü' adlı programda konuşan Demirel, Mourinho’nun performansını eleştirdi ve Fenerbahçe’nin akan oyunda gol atamamasına dikkat çekti.

Demirel, "Fenerbahçe’nin akan oyunda şu ana kadar bir golünü görmedik. Burayı bir soru işareti demek lazım. Mourinho’dan hepimiz bir şeyler bekliyoruz fakat soru işareti her geçen gün biraz daha büyüyor" dedi.

Bu açıklamalar sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Volkan Demirel’in yorumları, Fenerbahçe’nin Mourinho yönetimindeki performansına dair tartışmaları daha da alevlendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.