Volkan Demirel’in babası son yolculuğuna çıktı

Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel'in 71 yaşındaki babası Naci Demirel'in cenazesi, Beykoz'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Volkan Demirel ayakta durmakta zorlandı...

Milli takım eski kalecisi ve teknik direktörü Volkan Demirel'in 71 yaşındaki babası Naci Demirel'in naaşı, cenaze namazının ardından Beykoz'da toprağa verildi. Cenazeye Volkan Demirel ailesi başta olmak üzere spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Milli takımın eski kalecisi ve teknik direktör Volkan Demirel'in babası Ali Naci Demirel, rahatsızlanarak Bodrum'da hastaneye kaldırıldı. Hastanede alınan tüm önlemlere rağmen kurtarılamayan Demirel, hayatını kaybetti. Demirel'in cenazesi, Beykoz Acarkent Camii'nde kılınan namazın ardından Görele Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Volkan Demirel ve ailesi, eski içişleri bakanı Mehmet Ağar, Emre Belözoğlu, Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül, Hatayspor hükümeti ve yakınları katıldı. Volkan Demirel cenaze namazı sırasında ağlamaya başladı. Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel taziye mektubunu kabul etti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.