Volkan Konak: "Siyaset korosunda şarkı söylemem"

"Atatürk'ün kurduğu Diyanet'in koltuğunu işgal eden zat" diyerek Ali Erbaş'ı eleştiren bir paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı Volkan Konak hakkında Diyanet suç duyurusunda bulunmuştu. Bunun üzerine Volkan Konak, "siyaset korosunda" şarkı söylemeyeceğini duyurdu.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hakkında suç duyurusunda bulunduğu sanatçı Volkan Konak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, artık şarkı söylemeyeceğiğini duyurdu.

Konak, açıklamasında, "Ülkemizde ve Orta Doğu'da siyasi partiler ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin. Ben yokum" ifadelerini kullandı.

DIYANET'E "ÖDENEKLERINIZE KATKI OLMASI IÇIN BIR KADEH DE SIZLER IÇIN IÇIYORUM" DEMIŞTI

Yılbaşı kutlaması için Kıbrıs'ta bir programa katılan müzisyen Volkan Konak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Atatürk'ün kurduğu diyanetin koltuğunu işgal eden zat, insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sökterlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ama sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır. Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…" ifadelerini kullanmıştı.

DIYANET'TEN SUÇ DUYURUSU

Konak'ın bu paylaşımı sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkan Ali Erbaş ve kuruma yönelik açıklaması sebebiyle Konak hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

"HERKES HADDINI BILECEK"

Konak da "Herkes haddini bilecek. Benim ülkem kimsenin cüzdanına veya makam otomobilinin bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir. Dürüst, onurlu, cesur ve uygar insanlara merhabalar olsun" demişti.

"VEFASIZ VE SEVGISIZ BU SIYASET KOROSUNDA ŞARKI SÖYLEMEM, BENI SILIN, BEN YOKUM"

Şarkıcı bugün başka bir paylaşımıyla gündeme geldi. Siyasi partileri hedef alan Volkan Konak "Ülkemizde ve Orta Doğu'da siyasi partiler ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin. Ben yokum" dedi.

"SIYASET KOROSUNDA ŞARKI SÖYLEMEYECEĞIM"

Konak ilerleyen saatlerde söz konusu paylaşımına açıklık getirdi. Konak, "Dostlar; söylediğim yanlış anlaşılmış galiba, siyaset korosunda şarkı söylemeyeceğimi belirttim. Ben her zaman olduğu gibi, dürüst, uygar ve asil insanların korosunda şarkılarımı söyleyemeye devam edeceğim. Son söz; yaşasın sevgi, yaşasın bilim, yaşasın sanat" ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Furkan Bölükbaşı AK Parti'yi yerden yere vurdu
"Her gün etli yemek" iddiaları Diyanet tarafından yalanlandı
Başbakanla telefonda konuşurken devleti yıkmaya teşebbüs
TEM'de ruhsatsız benzinlik: Firmanın yönetiminde AKP'li isimler var
20 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-39’ operasyonlarında 74 şüpheli gözaltına alındı