Volkswagen Arena’da Sertab Erener’e Saygı Konseri Düzenleniyor

20 Kasım'da Volkswagen Arena'da gerçekleşecek "Saygı1" konserinde ünlü sanatçılar, Sertab Erener için sahneye çıkacak. Medya ve BaBaLa TV organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte Adamlar, Kenan Doğulu, Aleyna Tilki, Melek Mosso gibi isimler de sahne alacak.

 

Sanatçı Sertab Erener için Volkswagen Arena'da "Saygı1" konseri düzenlenecek. Konserde ünlü adlar ve sanatçılar Erener için sahneye çıkacak.

Medya ve BaBaLa TV organizasyonuyla düzenlenen "Saygı1" konserlerinin ikincisi, 20 Kasım'da sanatçı Sertab Erener için gerçekleştirilecek.

Volkswagen Arena'da düzenlenen konserde, 2003 senesinde "Everyway That I Can" şarkısıyla Türkiye'yi Eurovision'da birinciliğe taşıyan Erener için ünlü adlar ve sanatçılar sahneye çıkacak.

Canlı bağlantıların da olacağı programda Adamlar, ⁠⁠Aleyna Tilki, ⁠⁠Can Ozan, Ceylan Ertem, Emir Can İğrek, ⁠⁠Fatma Turgut, Gökhan Türkmen, ⁠⁠Melek Mosso, Mirkelam, ⁠⁠Nil Karaibrahimgil, ⁠⁠Hande Yener, Sena Şener, Şanışer, Kalben, Karsu, Kenan Doğulu, ⁠⁠Levent Yüksel, Nova Norda, Paptircem ve Selin Geçit dinleyicilerle buluşacak.  buluşacak.

"Saygı1" konserlerinin ilki rap müzik yorumcusu Ceza için düzenlenmişti.



 

 

   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.