Wanda Nara düştüğü zor durumu korku içinde sosyal medyada duyurdu!

Galatasaray'ın yıldızı Icardi'nin yaşam arkadaşı Wanda Nara korku dolu anlar yaşadı! Wanda Nara uçağını kaçırıp ekonomi sınıfında uçmak zorunda kalınca, adeta korku yaşadı ve yaşadıklarına isyan etti.

Arjantin'e gidecek olan forvet Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara uçağını kaçırdığı için ekonomi sınıfında seyahat etmek zorunda kaldı.

 Wanda Nara, endişelerini TikTok'ta paylaştı ve şunları söyledi: "Hastalanmaktan korkuyordum."

 Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Icardi'nin eşi  Nara, sosyal medyadaki paylaşımları ve yorumlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.


 Wanda Nara iş için sık sık Arjantin, Türkiye ve İtalya arasında seyahat ediyor ve sıklıkla lüks ya da business sınıfında uçuyor. Ne yazık ki son yolculuğunda uçağını kaçırdı ve ünlü kişi ekonomi sınıfında seyahat etmek zorunda kaldı.

 

 Wanda Nara, o anını takipçileriyle paylaşarak şunları söyledi: ''Uyuyamadığım zaman uçuşumu kaçırıyorum ya da her şeyi yanlış hesaplıyorum.. Evet uyuyamıyorum.  Birçok sorunla karşılaştım. Uçuşumuzu kaçırdık. Kalabalık bir ortamda hastalanırım diye endişelenirsem ne olur? Sabah 8'den beri havaalanındayız. Hayatımın en kötü uçuşuydu.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.