Wanda Nara ile Mauro Icardi barıştı mı?

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile birlikte Arjantin'de görüntülendi. Sakatlığı nedeniyle tedavi amaçlı gittiği ülkede, Nara ile Valentino Lopez'in maçını izledi.

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, aralarının bozuk olduğu iddia edilen eşi Wanda Nara ile yeniden bir araya geldi. Sakatlığı nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalan Icardi, tedavi için gittiği Arjantin'de, ayrılık iddialarına rağmen Nara ile yan yana görüntülendi.

Süper Lig’in dördüncü haftasında Adana Demirspor ile oynanan maçta sağ üst adalesinde bir sorun yaşayan Icardi, yapılan tetkiklerde 2. derece zorlanma ve kısmi yırtık teşhisi konmasının ardından Arjantin'e gitmişti.

Icardi, son günlerde Nara’nın eski eşi Maxi Lopez'in oğlu Valentino Lopez'in River Plate genç takımının maçını izlemek üzere stada gitti. Arjantin basınında yer alan haberlere göre, Icardi ve Nara, Valentino'nun maçını birlikte takip ederken görüntülendi.

Bu durum, ikilinin barışma ihtimaline dair yeni spekülasyonları beraberinde getirirken, Icardi’nin çevredeki taraftarların fotoğraf taleplerini de geri çevirmemesi dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.