Wanda Nara, Mauro Icardi ile Boşanma Sürecindeki Dedikoduları Yalanladı

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Mauro Icardi ile boşanma sürecinde olan Wanda Nara, sosyal medyada çıkan dedikoduları yanıtladı ve rapçi L-Gante ile aşk iddialarını yalanladı.

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile boşanma aşamasında olan Wanda Nara, sosyal medyada dedikoduları yalanladı. Rapçi L-Gante ile aşk iddialarını "yalan" diye nitelendiren Nara, şu anda kimseyle tanışmak istemediğini ve işlerine odaklandığını belirtti.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile boşanma sürecinde olan Wanda Nara, sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtladı. Adı rapçi L-Gante ile aşk dedikodularına karışan Nara, bu iddialara açıklık getirdi: "O benim arkadaşım. Aynı müzik şirketiyle çalışıyoruz. Yalan söylendi."

Nara, ihanet iddialarına da yanıt vererek, "Şu an kimseyle tanışmak istemiyorum. Çok işim var ve kendime odaklandım" şeklinde konuştu. "Şimdi nerede yaşayacaksın?" sorusuna ise "Evimde" yanıtını verdi. "Her şeye rağmen mutlu musunuz?" sorusuna ise, çocuklarıyla birlikte yatakta çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Böyle uyandığımda nasıl mutlu olmayayım?" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.