Wanda Nara ve Mauro Icardi 'aldatma' skandalı!

İtalyan gazeteci Fabrizio Corona, Wanda Nara ve Mauro Icardi'ye tazminat ödene kararına çarptırıldı! Mahkeme, Corona'nın Wanda Nara, Mauro Icardi ve iddialarda adı geçen Marcelo Brozovic'e tazminatını..

İtalyan gazeteci Fabrizio Corona'nın, ünlü futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı geçmişte takım arkadaşı Marcelo Brozovic'i aldatmakla suçladığı haberi, uzun süredir devam eden hukuk mücadelesi sonucunda sonuçlandı. Suçlamaların ardından Nara, Icardi ve Brozovic, Corona'ya dava açtı ve mahkeme sonunda kararını verdi.

Mahkeme kararına göre İtalyan gazeteci Corona, Nara, Icardi ve Brozovic'e tazminat ödenmesine hükmetti. Ayrıca Corona'ya 1.500 euro para cezası kesildi. Tazminat miktarları detaylı olarak belirlendi. Toplamda Mauro Icardi ve Wanda Nara'ya 7 bin 500 avro, Marcelo Brozoviç'e ise 5 bin avro tazminat ödenmesine karar verildi.

HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR! 


Marcelo'nun avukatı Danilo Buongiorno, olayın ardından bir açıklama yaptı. Karar verdi ve cezadan memnun olduklarını söyledi. Geçici tazminat cezasına çarptırılan Corona hakkında yargılamaların devam edeceğini kaydetti ve vurguladı. Brozoviç'in avukatı, gelecekte tazminat talebinde bulunma hakkını saklı tuttuğunu belirtti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.