Wanda Nara'nın Babası Andrés Nara, Eşine Şiddet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Wanda Nara'nın babası Andrés Nara, eşi Alicia Barbasola'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı. 67 yaşındaki Nara, Tigre'deki karakola götürüldü. Ayrıca, geçtiğimiz hafta Nara'nın başka bir kadınla ilişkisiyle ilgili konuşmaların sızdırıldığı belirtildi.

Wanda Nara'nın babası Andrés Nara, eşi Alicia Barbasola'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı. 67 yaşındaki Nara, polis çağrısı üzerine Tigre'deki karakola götürüldü. Şiddet suçlarıyla karşı karşıya olan Nara'nın, geçen hafta başka bir kadınla ilişkisinin sızdırıldığı da haberlere yansıdı.

Wanda Nara, Mauro Icardi ile olan ilişkisini sonlandırmasının ardından, bu kez babası Andrés Nara'nın gözaltına alınmasıyla gündeme geldi.

Arjantin medyasında yer alan haberlere göre, 67 yaşındaki Andrés Nara, 35 yaşındaki eşi Alicia Barbasola'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Komşuların polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler, Barbasola'nın Nara'nın kendisine vurduğunu belirtmesi üzerine Nara'yı gözaltına aldı. Andrés Nara, Tigre'deki bir karakola götürüldü.

Polis raporlarına göre, Andrés Nara'nın ağır yaralama ve şiddet suçlarından tutuklanabileceği bildiriliyor. Ayrıca, geçen hafta Nara'nın başka bir kadınla ilişki yaşadığına dair konuşmaların sızdırıldığı da belirtilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.