Wanda Nara'nın Evinden Servet Çıktı!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin hem eşi hem menajeri olan Wanda Nara'dan haber var! Wanda Nara'nın evinden adeta servet çıktı. Lüks çantalara olan tutkusuyla bilinen Nara'nın servetlerle dolu odasına girebilmek için şifreli üç kapıdan geçmek gerekiyor.

Wanda Nara'nın Mauro Icardi ile evliliğinde yaptığı neredeyse her hareket magazin dergilerinin ilgisini çekiyor. Wanda Nara bu kez lüks çantalarıyla gündemde. Onbinlerce dolar değerindeki bu çantaların üzerindeki güvenlik önlemleri beni de şaşırttı.

BU ODAYA ​​GİRMEYİN!


Nara da bu değerli koleksiyonu korumak için özel önlemler aldı. Çantaların bulunduğu oda, parmak izi ve şifreyle kilitlenen üç kapıdan oluşuyor. Nara, "Hırsızların buraya girmesi çok zor" diyor.

Nara ayrıca çantalarını hırsızlık ve kaybolmaya karşı sigortalıyor. Bazı kişiler Nara'nın çok fazla çantası olduğunu ve bu tür eşyaları özel bir odada sakladığını söyleyerek tepki gösteriyor. Eleştirmenler bunun kibir ve materyalizmin bir işareti olduğunu savunuyorlar.

Nara ise eleştirilere aldırış etmiyor. İşten kazandığı parayla istediğini yapabileceğini söylüyor. Çantaların kendisi için sadece aksesuar değil aynı zamanda yatırım olduğunu da belirtiyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.